Simple fruit cake. Come See our Unique Cake Gifts! Check out our new Mini Cake Explosion Boxes and Mini Cake Variety Packs Browse For Yummy & Hassle-Free Cake & Cupcake Recipes From Kraft®. Fruit-filled clementine cake A beautiful, moist gluten-free cake packed with zingy citrus flavours, wonderful for Christmas.
This recipe is started in October or November so as to let it mellow before the holidays. I remember very well my mother storing her fruit cake in an old butter churn that belonged to my grandmother and great grandmother. Easy to make with plenty of fruit but we found the cake recipe to be very bland for a fruit cake. Kamu bisa membuat Simple fruit cake dengan 17 resep dan 12 tutorialnya. ikuti proses mengerjakannya.
Ingredients of Simple fruit cake
- Inilah dari Bahan sponge cake.
- Siapkanlah dari kuning telur.
- Siapkanlah dari putih telur.
- Siapkanlah dari gula pasir (normal 65 gr).
- Siapkanlah dari tepung segitiga.
- Kamu perlu dari tepung maizena.
- Kamu perlu dari susu bubuk.
- Kamu perlu dari butter (bisa skip).
- Inilah dari mentega (lelehkan).
- Inilah dari vanilla bubuk.
- Kamu perlu dari Butter cream.
- Siapkanlah dari mentega putih.
- Kamu perlu dari SKM.
- Inilah dari Filling.
- Kamu perlu dari Anggur.
- Siapkanlah dari Jeruk kaleng/jeruk apapun yg rasanya manis,potong kecil.
- Siapkanlah dari Strawberri.
Mix eggs, cake mix and applesauce in large bowl until blended. Combine fruit and flour; stir into cake mixture. Super moist fruit cake recipe will help you make soft and moist fruit cake in an easy method. This is one of the simplest and easiest version of making a traditional fruit cake.
Simple fruit cake langkah-langkahnya
- Ayak tepung terigu,maizena dan susu bubuk sisihkan.
- Campur mentega dan butter ke mangkuk/panci lalu lelehkan.
- Olesi loyang dengan mentega dan taburi sedikit tepung hingga rata.
- Panaskan oven terlebih dahulu dengan suhu 170-180° selama 10-15 menit.
- Mixer kuning dan putih telur sambil diberi gula sedikit demi sedikit sampai putih,kental dan berjejak.
- Masukkan tepung yg sudah diayak ke kocokan telur secara bertahap dengan kecepatan rendah hingga tepung habis lalu tambahkan vanili bubuk,matikan mixer.
- Ambil sedikit adonan menggunakan spatula tuang ke mangkuk yg berisi mentega cair,aduk rata.tuang kembali adonan ke adonan utama lalu aduk perlahan sampai tercampur rata.
- Panggang selama 25 menit disuhu 170-180°.
- Keluarkan roti dari loyang dan dinginkan.
- Untuk butter cream : mixer mentega putih sampai mengembang lalu masukan skm aduk sampai rata dan kental.
- Ambil roti bagi dua lalu beri buttercream tengahnya dan beri potongan buah tadi,tumpuk lagi dengan potongan yg lainnya.
- Hias sisinya dengan buttercream lalu beri topping stroberry atau buah yang lain..
In this fruit cake recipe, we boil the dried fruits in liquid which will make the raisins and dried fruits soft and plumpy and thus the cake turns out deliciously moist. This is the best fruit cake recipe I have ever made. This easy Christmas fruitcake is perfect for the holidays. It's light, tender, and full of dried fruits and nuts. Sprinkle the loaf with brandy, or leave it out!
0 comments:
Post a Comment