Saturday, November 28, 2020

Resep: Sedap Carrot Cake

Carrot Cake. Come See our Unique Cake Gifts! Check out our new Mini Cake Explosion Boxes and Mini Cake Variety Packs Browse For Yummy & Hassle-Free Cake & Cupcake Recipes From Kraft®. My fiance LOVES carrot cake, and yesterday was his birthday so I decided to look for a carrot cake recipe.

Carrot Cake Says that it rivals his favorite carrot cake recipe. In a large bowl, combine the flour, sugar, cinnamon, baking soda and salt. Add the eggs, oil, carrots and vanilla; beat until combined. Ibu dapat membuat Carrot Cake melalui 13 ingredients dan 7 tutorialnya. secara singkat beginilah proses membuatnya.

Ingredients of Carrot Cake

  1. Inilah dari wortel (2 batang wortel impor).
  2. Inilah dari tepung terigu serbaguna (segitiga biru).
  3. Kamu perlu dari mentega.
  4. Siapkanlah dari gula pasir dihaluskan (blender).
  5. Inilah dari gula palem.
  6. Inilah dari baking powder.
  7. Siapkanlah dari baking soda.
  8. Siapkanlah dari bubuk spekoek.
  9. Siapkanlah dari telur.
  10. Kamu perlu dari Cheese Cream Frosting.
  11. Siapkanlah dari cheese cream.
  12. Siapkanlah dari mentega.
  13. Siapkanlah dari gula halus (icing sugar).

Different from traditional carrot cakes, this cake is extremely moist and flavorful and is topped with a buttermilk glaze while still warm. Try it and I think you will agree that it is the best!! I like using all-purpose flour, but you can substitute some of the all-purpose flour for whole wheat or white whole wheat flour. For a gluten-free carrot cake, swap the flour for your favorite gluten-free flour blend.

Carrot Cake instruksinya

  1. Mixer dengan kecepatan rendah mentega, gula halus, gula palem, dan telur..
  2. Masukkan secara bertahap tepung yang sudah diayak, baking soda, baking powder, dan bubuk spekoek. Mixer sebentar saja sampai rata..
  3. Parut wortel, tambahkan ke adonan. Aduk rata dengan spatula..
  4. Tuang ke dalam loyang yang sebelumnya dioles metega dan dilapisi baking paper..
  5. Panggang selama 35 menit dalam suhu 160-180 derajat. Lakukan tes tusuk..
  6. Membuat cream cheese frosting. Mix cream cheese dan mentega suhu ruang. Tambahkan gula halus. Simpan di kulkas sebelum digunakan. Ratakan di atas kue. Hias dengan fondant, saya beli fondant jadi (sudah berwarna) tinggal dibentuk sesuai keinginan..
  7. Carrot cake dengan cream cheese frosting ini lebih cocok disantap setelah dimasukkan ke kulkas (4 jam-semalaman), karena frosting-nya sudah padat. Selamat menikmati!.

Baking soda helps the cake to rise. Salt, cinnamon, and vanilla extract make the cake taste amazing. Oil keeps the cake nice and moist — any neutral flavored oil will work. In a large bowl, whisk together flour, salt, baking soda, and cinnamon. In a mixing bowl, mix sugar, vegetable oil, and eggs.


0 comments:

Post a Comment


Top