Shiny crust brownies. Thus the successful brownie's signature shiny/delicate/flaky top crust. Some bakers say the key to making brownies with shiny crust is dissolving the sugar in melted butter before adding; others call for several minutes of beating, to make sure sugar and egg are fully combined. So I devise a series of tests.
How to make perfect brownies with a shiny crust: Print. The only crackly top Brownies Recipe I make! Fudgy, chewy, and chocolatey brownies is an all-time family favorite dessert! Mommy bisa membuat Shiny crust brownies melalui 8 ingredients dan 7 caranya. ikuti proses memasaknya.
Ingredients of Shiny crust brownies
- Inilah dari dcc potong2 (saya pakai merk collata).
- Kamu perlu dari butter/margarin.
- Inilah dari minyak.
- Siapkanlah dari telur ukuran besar.
- Kamu perlu dari gula pasir.
- Kamu perlu dari terigu.
- Siapkanlah dari coklat bubuk (saya pakai merk bendico).
- Inilah dari Choco chip, almond slice, keju, kenari untuk toping.
How to get a shiny crust on brownies? Whisk the sugar into the eggs first. This will help it dissolve some, and also the bonds between sugar and egg proteins is what creates the thin tissue like crust. To help this along, always use room temperature (not cold) eggs.
Shiny crust brownies instruksinya
- Taruh dcc dlm mangkuk kaca atau stainles, lalu tim sampai leleh. Masukkan butter dan minyak, aduk2 sampai leleh semuanya. Dinginkan..
- Kocok telur dan gula, pakai whisk sampai gula larut saja kurang lebih 5 menit. Tidak perlu sampai mengembang ya..
- Ayak terigu dan coklat bubuk, masukan dalam adonan telur, aduk perlahan dg whisk sampai rata..
- Terakhir masukkan coklat leleh, aduk balik dg spatula. Jgn over mix. Coklat leleh harus benar2 dingin..
- Masukkan dalam loyang brownies atau persegi yang telah dioles dan dialas kertas roti. Lebihkan ukuran kertasnya agar mudah dikeluarkan dari loyang dan tidak merusak shiny crustnya..
- Taburi dengan topping, sesuai selera ya..
- Panggang 180⁰c selama kurang lebih 30 menit tergantung oven masing2 ya. Lakukan tes tusuk untuk mengetahui kematangan kue..
The warmer temperature helps sugar dissolve. Q: I make brownies at home frequently, and and have noticed that some brownies bake up with a matte top that almost looks granular. Other times, I get lucky and the brownie crust looks shiny with minor cracks — much more attractive and alluring! How can I get that shiny chocolate-y top every time? I often use brownie recipes where the butter and chocolate are melted together.
0 comments:
Post a Comment